Selskap & Catering

Selskap & Catering

Planlegger du selskap? Vi har selskapslokaler for alle anledninger. Våre lokaler finner du i andre etasje på hotellet med flott utsikt over elva og Flekkefjord sentrum. Her er også utgang til vår flotte brygge som ligger rett ved elvebredden. Bedre beliggenhet skal du lete lenge etter.

Små og store selskap

Våre lokaler passer til selskap av alle slag, om det er bryllup, barnedåp, konfirmasjon eller bursdagsfest. Vi har lagt stor vekt på atmosfæren med lyse og behagelige farger, komfortable stoler og god ventilasjon. Våre selskapslokaler er fleksible og kan tilpasses selskapets størrelse, fra små rom til et stort rom hvor det er plass til 190 gjester. Totalt har vi tre rom i 2 etg, men vi har også selskaper nede i Elva Bistro. Vi kan også tilby Kameleonen som ligger i tilknytning til hotellet. Kameleonen er et særegent og rustikt lokale med industripreget interiør, kul scene, egen bar og stor brygge med sittegrupper.

Våre flinke kokker skreddersyr menyen til ditt arrangement og vårt kjøkken har god erfaring med å komponere flotte retter ut fra sesongens råvarer. Vi legger mye kjærlighet i maten hos oss, så her skal du spise godt. Til større selskap kan vi rigge opp en egen bar i 2. etasje. Vi har også anlegg om man vil spille musikk, samt prosjektor om det skulle være ønskelig. I samarbeid med Fargerike Drømmer i Vanse leverer vi i tillegg ballongdekorasjoner og dekor til små og store selskap.

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 32 58 00, eller mail: maritim@fjordhotellene.no

Catering

Vi leverer catering rundt i distriktet vårt, og våre kokker har laget noen flotte cateringmenyer vi gjerne sender til dere. Her er alt fra tapas, buffeter, skalldyrbord og klassisk koldtbord til 4-retters meny. Hos oss kan du også leie alt du trenger av utstyr til ditt selskap, enten det er vinglass, duker eller en servitør. Meny kommer snart. For mer info og booking, tlf: 38 32 58 00, eller mail: maritim@fjordhotellene.no
Mat & Drikke

Bredt utvalg av mat fra både sjø og land

Hotellets bistro har à la carte servering med et rikt utvalg av små og store retter. Både bistro og bar har en fantastisk beliggenhet rett ved elva i Flekkefjord.