Overnatting

Overnatting

Hos oss skal du overnatte komfortabelt, da vi syns dette er det aller viktigste når du bor på hotell og er borte hjemmefra. Når vi renoverte våre hotellrom i 2019 la vi stor vekt på komforten og atmosfæren på rommene. Her skal du garantert sove godt!
Booking

Utsikt over Flekkefjord

Vi har 46 nyoppussa rom og på våre superior rom og juniorsuite i 5.etg får du flott utsikt mot elva og byen. I samme etasje har vi også rom som vender mot andre siden av byen, også her med fine balkonger. Er du på forretningsreise har vi flere store business rom som har Nespresso maskin og er innredet med skrivebord. Her kan man trekke seg tilbake med gode fasiliteter om man har behov for å jobbe litt på reisen. 

Ellers har vi vanlige dobbeltrom og enkeltrom av samme gode standard. På enkelte av våre dobbeltrom kan også sengene splittes om ønskelig. Våre senger fra Jensen Continental er himmelske å sove i, på veggene er det rolige og behagelige farger. Vi har jobbet tett  sammen med arkitektene i Alma Eik i Kristiansand for å komme frem til rett stil og design på våre hotellrom. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.  

Info om kjæledyr: hund er tillatt på enkelte av våre romtyper mot et tillegg på kr. 300,-

Dersom du har spesielle behov hjelper vi med tilrettelegging. Ta gjerne kontakt med vår resepsjon, så hjelper vi deg, tlf: 38 32 58 00, eller mail: maritim@fjordhotellene.no

Hotellet følger gjeldende råd og retningslinjer for smittevern gitt av myndighetene.

Standard enkeltrom

Våre standard enkeltrom har bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm samt egen sittegruppe.

Standard dobbeltrom

Standard dobbeltrom har bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm samt egen sittegruppe.

Business enkeltrom

Rom med bad & dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm samt egen sittegruppe. Businessrommene har også egen kaffemaskin og skrivepult (rommene vender mot elva).

Business dobbeltrom

Rom med bad & dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm samt egen sittegruppe. Businessrommene har også egen kaffemaskin og skrivepult (rommene vender mot elva).

Enkeltrom med balkong

Våre enkeltrom med balkong har bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm, hotellpute samt egen sittegruppe.

Dobbeltrom med balkong

Våre dobbeltrom med balkong har bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm, hotellpute samt egen sittegruppe (rommene vender mot Sundegaten og Sundeparken).

Superior dobbeltrom

Flott balkong mot elva, bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm, hotellputer, skrivepult, kaffemaskin samt egen sittegruppe (rommene vender mot elva).

Juniorsuite

Juniorsuiten vår har stor flott balkong mot elva, eget soverom, kaffemaskin, skrivepult, bad med dusj, hårføner, gratis wifi, flatskjerm samt egen sofagruppe (suiten vender mot elva).

Når du er på hotellet

Brannalarm/Nødutgang
På rommet finnes en branntegning/sikkerhetsinstruks. 
Gjør deg kjent med denne. 
Ved brannalarm, forlat rommet og benytt nærmeste nødutgang ut av hotellet og møt på merket møteplass på parkeringsplassen. Her skal du melde deg til hotellets sikkerhetspersonell.

Røyking forbudt
Det er ikke tillatt å røyke inne på hotellet. Det er merket eget område utendørs for røyking.

Frokost, lunsj og middag
Serveres i Elva Bistro.
Frokost mandag - fredag fra kl. 07:00 - 09:30, lørdag fra kl. 07:00 - 10:00 og søndag fra kl. 08:00 - 11:00.
Åpningstider Elva Bistro:
Ala carte, mandag t.o.m. søndag fra kl. 15:00 - 22:00. 

Innsjekk og Utsjekk
Innsjekk alle dager fra kl. 15:00. Utsjekk mandag - lørdag innen kl. 11:00 og søndag innen kl. 12:00. Ved behov for senere utsjekk, ta kontakt med resepsjonen.

Renhold
Utføres hver dag etter kl. 09:00.
Hvis ikke renhold ønskes, bruk «ikke forstyrr skilt» på døra.

 
Resepsjon
Åpen 24/7.

Klesvask
Ønsker du å få vasket klær, kan vaskepose og innholds skjema hentes i resepsjonen. Skittentøy leveres 
resepsjonen. Innlevert tøy blir tilbakelevert på rom innen 48 timer.

Utlån
Vi har strykejern, babysenger og bleie-bøtter til utlån. Ta kontakt med resepsjonen om du ønsker dette. Om det er noe annet du skulle trenge, ta gjerne kontakt så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan.

Internett
Vi har gratis wifi på hele hotellet.

Hotelshop
I resepsjonen finner du et lite utvalg av Rituals produkter, snacks, kald drikke og basis toalettvarer.

Parkering
Gratis parkering for våre gjester. Husk å få utlevert parkeringslapp i resepsjonen.

 
Butikker / Sentrum
Maritim Fjordhotel ligger midt i sentrum, med kort gange til butikker.

Aktive hotellgjester
Vi har et samarbeid med Instinct som ligger 10 minutters gange fra hotellet. Treningskort kan leies i resepsjonen.

Det finnes også yogamatter og trenings-bånd i resepsjonen du kan låne med deg på hotellrommet om du ønsker å trene i ro og fred.

Turmuligheter
Det er masse fine ruter for spaserturer eller joggeturer i nærheten av hotellet. Sjekk ut smaabyenflekkefjord.no for mer info.

Det lille ekstra?
Det å bo på hotell skal være noe spesielt, kanskje vil du overraske noen med blomster, sprudlevann, frukt osv. Mulighetene er mange, og vi hjelper gjerne til med bestilling.  
Mat & Drikke

Bredt utvalg av mat fra både sjø og land

Hotellets bistro har à la carte servering med et rikt utvalg av små og store retter. Både bistro og bar har en fantastisk beliggenhet rett ved elva i Flekkefjord.