shutterstock_343641191
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking:

Kurs & konferanse

HOS OSS
På Maritim Fjordhotel har vi flotte kurs & konferanse lokaler midt i Flekkefjord sentrum med masse naturlig lys og en flott utsikt over elven som deler byen i to. Vårt hotell har gratis parkeringsmuligheter like utenfor hotellet og kort vei til alt Flekkefjord har å by på. Hotellet har nettopp gjennomgått en stor renovering inkludert våre møterom som er helt flunk nye. Alt det tekniske er også oppgradert og moderne. Vi har lagt stor vekt på atmosfæren i våre konferanserom med behagelige farger, komfortable stoler og god air condition så deres møte skal være mest mulig komfortabelt. Vi som vertskap sørger for dere har alt dere trenger fra start til slutt av teknisk hjelp samt mat & drikke.

KAPASITET
Våre kurslokaler passer for små og store kurs & konferanser. Alt fra 10 til 90 personer i klasserom oppsett og 150 personer i kino oppsett. Våre lokaler er meget fleksible for bruk til forskjellige anledninger. Med delevegger som kan flyttes kan vi lage flere små møterom eller et stort kurslokale. Spør oss gjerne om de ulike oppsettene.

SPIS GODT
Vi tilrettelegger pausene for dere med kaffe, frukt og sunn mat for å få en god start på neste økt. Vi har eget pauseområde utenfor lokalene der man kan mingle og koble av for å samle krefter. I vår restaurant serverer våre dyktige kokker både lunsj og middag under deres konferanse.

OPPLEVELSER
Kombiner deres kurs med opplevelser på Sørlandet, god mat i restauranten og overnatting ved elvebredden. Vi hjelper dere gjerne å lage en komplett tur, der vår salgssjef kan sy sammen en pakke med aktiviteter i Flekkefjord og ellers på Sørlandet. Hotellets sentrale beliggenhet ligger i gåavstand til noen av byens hovedattraksjoner som den gamle Flekkefjordbanen hvor man kan kjøre dresin, den sjarmerende hollenderbyen eller vårt nye kulturhus Spira. Vi har også et godt samarbeid med Troll Aktiv som arrangerer aktiviteter og team building hvor vi bla. kan ordne Escape Room og Flekkefjord Mesterskap med aktiviterer rundt hotellet. Man kan også besøke Flekkefjords første og eneste bryggeri, Central Bybryggeri der man kan få omvisning og ølsmaking.

For mer info og booking kontakt vår salgssjef Sissel Steffensen, tlf: 90 09 09 18, e-post: sissel@ffhhotels.no

Opplevelser

-Valderberg-977196

Smaabyen Flekkefjord

Sjøboder - Trehusidyll - Hollenderbyen - Historie - Kultur osv.
Skall41

Hidra

En tur til den sjarmerende og vakre øya Hidra er en opplevelse du bør få med deg.
Dresinkj%C3%B8ring

Dresinsykling

Dresinsykling i Flekkefjord - Flekkefjord byr på mange severdigheter og aktiviteter og en av de mest populære aktivitetene er skinnesykling på den gamle Flekkefjordbanen
Hollenderbyen

Kultursti