Kurs & Konferanse

Kurs & Konferanse

Maritim Fjordhotel har flotte kurs & konferanse lokaler midt i Flekkefjord sentrum med moderne fasiliteter, masse naturlig lys og en flott utsikt over elva og vår flotte småby. Vi har også gratis parkering for alle våre gjester utenfor hotellet. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Kurs på bryggekanten

Maritim Fjordhotel er nylig totalrenovert, og våre møterom har blitt oppgradert til fleksible og moderne møtelokaler med gode fasiliteter. Vi har lagt stor vekt på atmosfæren i våre kurs og konferanserom med behagelige farger, komfortable stoler og god ventilasjon så dere skal få en best mulig møte opplevelse. Vi som vertskap sørger for dere har alt dere trenger fra start til slutt av teknisk hjelp samt mat & drikke.

Vi har lang erfaring med kurs og konferanser og hjelper dere gjerne med å skreddersy en pakke.

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 45 65 25 16, eller mail: helene@fjordhotellene.no

KONFERANSE FASILITETER

KAPASITET
Våre kurslokaler passer for små og store kurs & konferanser. Alt fra 150 personer i kino oppsett, og 10 til 90 personer i klasserom. Våre lokaler er meget fleksible for bruk til alle typer anledninger. Spør oss gjerne om de ulike oppsettene. Vi som vertskap sørger for dere har alt dere trenger fra start til slutt av teknisk hjelp samt mat & drikke.

SPIS GODT
Vi har tro på at sunnhet og produktivitet går hånd i hånd. Derfor legger vi stor vekt på å tilby sunn og nærende mat til alle måltider. Vi tilrettelegger pausene for dere med kaffe, frukt og pausemat, for å få en god start på neste økt. I vår bistro serverer våre dyktige kokker både lunsj og middag under deres kurs/konferanse.

Opplevelser

Kombiner deres kurs med aktiviteter og opplevelser, god mat i bistroen og overnatting ved elvebredden. Vi hjelper dere gjerne å lage en komplett tur! Hotellets sentrale beliggenhet ligger i gåavstand til noen av byens hovedattraksjoner som den gamle Flekkefjordbanen hvor man kan kjøre dresin, den sjarmerende og historiske Hollenderbyen eller vårt nye kulturhus Spira. Vi har også et godt samarbeid med Troll Aktiv som arrangerer aktiviteter og team building hvor vi bla. kan ordne Escape Magic box og Flekkefjord Mesteren med aktiviteter rundt hotellet. Dersom gruppen ønsker en aktivitet på hotellet kan vi anbefale quiz eller Kahoot der vi har egen quizvert.

Utforske vårt nærdistrikt? Hva med en tur til flotte Lista med sine herlige strender, et besøk på øyperlen Hidra eller kanskje en tur til flotte Lindesnes Fyr - landets eldste fyr og sydligste fastlandspunkt? Ønsker gruppen fart og spenning kan dere bli med på havrafting i Sokndal. For sjokolade entusiaster er Egersund Sjokoladefabrikk et glimrende reisemål, her får man lage sin egen sjokolade.