Kurs & Konferanse

Kurs & Konferanse

Maritim Fjordhotel har flotte kurs & konferanse lokaler midt i Flekkefjord sentrum med moderne fasiliteter, masse naturlig lys og en flott utsikt over elva og vår flotte småby. Vi har også gratis parkering for alle våre gjester utenfor hotellet. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Kurs på bryggekanten

Maritim Fjordhotel er nylig totalrenovert, og våre møterom har blitt oppgradert til fleksible og moderne møtelokaler med gode fasiliteter. Vi har lagt stor vekt på atmosfæren i våre kurs og konferanserom med behagelige farger, komfortable stoler og god ventilasjon så dere skal få en best mulig møte opplevelse. Vi som vertskap sørger for dere har alt dere trenger fra start til slutt av teknisk hjelp samt mat & drikke.

Vi har lang erfaring med kurs og konferanser og hjelper dere gjerne med å skreddersy en pakke.

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 32 58 00, eller mail: maritim@fjordhotellene.no

Hotellet følger gjeldende råd og retningslinjer for smittevern gitt av myndighetene.

KONFERANSE FASILITETER

KAPASITET
Våre kurslokaler passer for små og store kurs & konferanser. Alt fra 10 til 90 personer i klasserom oppsett og 150 personer i kino oppsett. Våre lokaler er meget fleksible for bruk til forskjellige anledninger. Med delevegger som kan flyttes kan vi lage flere små møterom eller et stort kurslokale. Spør oss gjerne om de ulike oppsettene.

SPIS GODT
Vi tilrettelegger pausene for dere med kaffe, frukt og sunn mat for å få en god start på neste økt. Vi har eget pauseområde utenfor lokalene der man kan mingle og koble av for å samle krefter. I vår bistro serverer våre dyktige kokker både lunsj og middag under deres kurs/konferanse.

Opplevelser

Kombiner deres kurs med aktiviteter og opplevelser, god mat i bistroen og overnatting ved elvebredden. Vi hjelper dere gjerne å lage en komplett tur! Hotellets sentrale beliggenhet ligger i gåavstand til noen av byens hovedattraksjoner som den gamle Flekkefjordbanen hvor man kan kjøre dresin, den sjarmerende og historiske Hollenderbyen eller vårt nye kulturhus Spira. Vi har også et godt samarbeid med Troll Aktiv som arrangerer aktiviteter og team building hvor vi bla. kan ordne Escape Magic box og Flekkefjord Mesteren med aktiviteter rundt hotellet. Man kan også besøke Flekkefjords første og eneste bryggeri, Central Bybryggeri der man kan få omvisning på bryggeriet samt smake på forskjellige ølsorter. Dersom gruppen ønsker en aktivitet på hotellet kan vi anbefale quiz eller Kahoot der vi har egen quizvert.

Utforske vårt nærdistrikt? Hva med en tur til flotte Lista med sine herlige strender, et besøk på øyperlen Hidra eller kanskje en tur til flotte Lindesnes Fyr - landets eldste fyr og sydligste fastlandspunkt? Ønsker gruppen fart og spenning kan dere bli med på havrafting i Sokndal. For sjokolade entusiaster er Egersund Sjokoladefabrikk et glimrende reisemål, her får man lage sin egen sjokolade. 

Aktiviteter og opplevelser

Du trenger ikke dra langt for å oppleve flott natur, morsomme aktiviteter eller sørlandsidyll. Her er mulighetene mange! Maritim Fjordhotel vil svært gjerne være med å legge forholdene til rette slik at du får et opplevelsefyllt og hyggelig opphold i vår koselige kommune. Vi kommer gjerne med anbefalinger.