Gruppeturer

Gruppeturer

Vi tar imot små og store grupper gjennom hele året, og tilrettelegger etter kundens ønsker og behov. Et besøk hos oss en flott mulighet til å oppleve Sørlandet på sitt aller beste. Vår distrikt har mangt å by på av spennende aktiviteter og opplevelser. Her er noe for enhver smak.
Foto: Sandra Surdal

Sørlandet på sitt beste

Vi har lang erfaring med å tilpasse aktiviteter og opplevelser til hver enkelt gruppe så de får oppleve det beste Flekkefjord og Sørlandet har å by på. Øyperlen Hidra har vakker natur, levende uthavner og en unik bebyggelse. Flekkefjord har flotte Hollenderbyen som byr på mye historie, men også moderne street art. Her kan dere bli med på en koselig byvandring med egen guide. Er gruppen av den aktive sorten kan vi anbefale en dresintur på den gamle Flekkefjordbanen hvor man får en naturopplevelse utenom det vanlige. Vårt distrikt har også mange fine turløyper, enten man vil rusle langs fjæra eller trives best i skog og mark. Skulle det rykke litt i dansefoten kan vi også legge tilrette for dansekvelder med god musikk.

Utforske vårt nærdistrikt? Da anbefaler vi en tur til flotte Lista med sine herlige strender, gamle fornminner og spennende historie. Eller hva med et besøk på flotte Lindesnes Fyr - landets eldste fyr? For sjokolade entusiaster er Egersund Sjokoladefabrikk en flott utflukt der gruppen kan lage egen sjokolade. Tar man kystveien i retur til hotellet kan man se "huset under Helleren" i Jøssingfjord.

Vi  har lang erfaring med pakketurer og hjelper dere gjerne så deres gruppe får en skreddersydd opplevelse. For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 32 58 00, e-post: maritim@fjordhotellene.no