Mat & Drikke

Mat & Drikke

Vår bistro ligger idyllisk til ved elvebredden i Flekkefjord. Her disker vårt kjøkken opp med flotte retter basert på sesongens lokale råvarer. Elva Bistro har også egen brygge - et herlig sted å nyte et godt måltid en solfylt sommerdag. Like ved restauranten finner du hotellets lounge og bar.

Matglede på bryggekanten

Vår restaurant har vært her i 40 år. Trender har kommet og gått, men den flotte utsikten har vært like flott i alle disse årene. Denne unike beliggenheten i Flekkefjord valgte våre eiere som oppstartsted for tønne-fabrikk, og siden den gang har det også vært mekanisk verksted her før det ble til Maritim Fjordhotel.

Elva har en spesiell plass i våre hjerter og i Flekkefjords historie. Elva er egentlig en kanal der saltvann møter ferskvann, og vi har valgt å kalle opp bistroen vår etter denne kanalen som renner rett utenfor vinduet.På bryggekanten i bistroen kan man nyte den herlige brisen og lydene fra all aktiviteten som farer forbi. Den er både fantastisk og brutal denne flotte kanalen. På sommeren tøffer tre-snekkene forbi med ivrige sørlendinger som skal på fjorden og på høsten og vinteren truer den med høyvann og vil inn gjennom dørene våre. Men vi Flekkefjæringer elsker den. Den deler byen vår i to, gir rom for å skape noen av verdens beste padlere og ikke minst gir den oss utallige flotte sommerminner. Vi vil gi deg en opplevelse her i Elva Bistro som du sent vil glemme med fersk sjømat fra fjorden og en flott utsikt over elva og byen.

Elva Bistro ble i 2021 tildelt utmerkelsen Travellers Choice fra Tripadvisor. Travellers' Choice (tidligere kalt Fortreffelighetsbevis) anerkjenner bedrifter som konsekvent leverer utmerket service.

Åpningstider i Elva Bistro: 
Ala Carte mandag - søndag fra kl. 17:00 - 22:00. Hos oss har vi også egen barnemeny med gode og smakfulle retter for de minste.

Hotellets bar har åpent mandag-fredag + søndag fra kl. 13:00 - 24:00 og fredag og lørdag til kl. 02:00, alle rettigheter (20 års aldersgrense).
IMG_1695

Ala carte

Nyt god mat i flotte omgivelser! I vår koselige bistro har vi et spennende utvalg fra både sjø og land på vår ala carte meny.
Ala carte meny
IMG_9157

Catering

Vi har catering for alle anledning. Ta kontakt med oss, så sender vi deg et tilbud, tlf: 38 32 58 00, eller mail: maritim@fjordhotellene.no

Bord reservasjon Elva Bistro

Ønsker du å spise i Elva Bistro kan du kontakte oss på tlf: 38 32 58 00.
DSC09214

Selskap & catering

Vi har flotte selskapslokaler til enhver anledning, og vårt kjøkken har lang erfaring med å tilpasse menyer. Vi tilbyr også catering hos oss, hvor man kan hente selv eller hotellet leverer.
Selskap
DSC08993

Kurs & konferanse

Hos oss har vi moderne kurs & konferanse lokaler midt i Flekkefjord sentrum med masse naturlig lys og en flott utsikt over elva og småbyen. Vi tilbyr også aktiviteter.
Kurs & Konferanse
IMG_7015

Gruppeturer

Vi tar imot små og store grupper gjennom hele året, og tilrettelegger etter kundens ønsker og behov. Et besøk hos oss gir deg en flott mulighet til å oppleve Sørlandet på sitt aller beste.
Gruppeturer