Mat & Drikke

Mat & Drikke

Vår bistro ligger idyllisk til ved elvebredden. Her disker vårt kjøkken opp med flotte retter basert på sesongens lokale råvarer. Elva Bistro har også egen brygge - et herlig sted å nyte et godt måltid en solfylt sommerdag. Like ved restauranten finner du hotellets lounge og bar.

Matglede på bryggekanten

Vår restaurant har vært her i 40 år. Trender har kommet og gått, men den flotte utsikten har vært like flott i alle disse årene. Denne unike beliggenheten i Flekkfjord valgte våre eiere som oppstartsted for tønne-fabrikk, og siden den gang har det også vært mekanisk verksted her før det ble til Maritim Fjordhotel.

Elva har en spesiell plass i våre hjerter og i Flekkefjords historie. Elva som egentlig er en kanal der saltvann møter ferskvann. Vi har valgt å kalle opp bistroen vår etter denne kanalen som renner rett utenfor vinduet vårt. På bryggekanten i bistroen kan man nyte den herlige brisen og lydene fra all aktiviteten som farer forbi. Den er både fantastisk og brutal denne flotte kanalen. På sommeren tøffer tre-snekkene forbi med ivrige sørlendinger som skal på fjorden og på høsten og vinteren truer den med høyvann og vil inn gjennom dørene våre. Men vi Flekkefjæringer elsker den. Den deler byen vår i to, gir rom for å skape noen av verdens beste padlere og ikke minst gir den oss utallige flotte sommerminner. Vi vil gi deg en opplevelse her i Elva Bistro som du sent vil glemme med fersk sjømat fra fjorden og en flott utsikt over elva og byen.

Magasinet ListerLiv har laget flott reportasje om Elva Bistro, "Merittert kokk uvikler bistro"

Åpningstider i Elva Bistro: 
Mandag - Fredag:
lunsj fra kl. 11:00 - 17:00. Ala carte fra kl. 17:00 - 22:00.
Lørdag: lunsj fra kl. 13:00 - 17:00. Ala carte fra kl. 17:00 - 22:00. 
Søndag: ala carte fra kl. 13:00 - 22:00.
Hotellets bar har åpent alle dager fra kl. 13:00 - 00:00, alle rettigheter (aldersgrense i baren er 20 år).
C2D6F914-8A28-4AF3-BD86-C2E3624B1C76

Lunsj

Ta med venner og familie for en lunsj på bryggekanten! Her har vi et variert utvalg av små og store retter for enhver smak.
IMG_3857

Ala carte

Nyt god mat i flotte omgivelser! I vår koselige bistro har vi et spennende utvalg fra både sjø og land på vår ala carte meny.
IMG_8613

Catering av julemat

Ta julebordet hjemme i år? Elva Bistro byr på god og tradisjonell julemat! Bestill på tlf: 90 09 09 18, eller mail: sissel@ffhhotels.no

Bestill bord

Husk at dette er kun en forespørsel om booking.
Bookingen er ikke bekreftet før du mottar bekreftelse av oss per e-post.
Navn
E-post
Telefon:
Dato:
Antall personer
DSC09214

Selskap & catering

Vi har flotte selskapslokaler til enhver anledning, og vårt kjøkken har lang erfaring med å tilpasse menyer. Vi tilbyr også catering hos oss, hvor man kan hente selv eller hotellet leverer.
DSC08993

Kurs & konferanse

Hos oss har vi moderne kurs & konferanse lokaler midt i Flekkefjord sentrum med masse naturlig lys og en flott utsikt over elva og småbyen. Vi tilbyr også aktiviteter.
IMG_7015

Gruppeturer

Vi tar imot små og store grupper gjennom hele året, og tilrettelegger etter kundens ønsker og behov. Et besøk hos oss gir deg en flott mulighet til å oppleve Sørlandet på sitt aller beste.