Hotellet

Hotellet

Maritim Fjordhotel ligger idyllisk til langs elva som deler Flekkefjord i to. Våre hotellrom har flott utsikt over elva og småbyen, og vår koselige lounge, bar og bistro ligger rett i vannkanten med uteservering på brygga. Et herlig sted å slappe av og nyte livet.
Booking

Maritim Fjordhotel

Hotellet består av 46 rom og i toppetasjen har alle rom balkonger med fantastisk utsikt. Vi tilbyr gratis parkering rett utenfor hotellet til alle våre gjester. Hotellet har også flotte bryggeområder hvor man kan kose seg med god mat og drikke. Vi har ikke eget treningsrom her på huset, men har allikevel prøvd å tilrettelegge best mulig for den aktive gjesten. Det er flere fine oppmerkede turløyper nær hotellet, samt treningssenter og svømmehall i kort avstand. Det finnes også yogamatter og treningsbånd i resepsjonen du kan låne med deg på hotellrommet dersom du skulle ønske det. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få et hyggelig opphold hos oss. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på, så skal vi hjelpe deg som best mulig.

Veibeskrivelse

Flekkefjord er Sørlandets vestligste kystkommune, og ligger midt mellom Stavanger og Kristiansand. Langs E39 er det i overkant av 2 times kjøretur til hver av de store byene. Også jernbane og ekspressbuss binder kommunen sammen med resten av landsdelen.