Julebord i Flekkefjord

Julebord i Flekkefjord

Vi skreddersyr ditt julebord hos oss med deilig mat, overnatting og uforglemmelige opplevelser. Ta turen til oss på bryggekanten, å få den rette julestemningen.

Julebord i smaabyen

Vi står klare med åpne armer for å ønske deg velkommen til årets mest etterlengtede begivenhet –julebord. Bli med oss i den sjarmerende Smaabyen Flekkefjord, der gatene lyser opp og duften av deilige tradisjonsretter fyller luften. Hos oss venter en opplevelse som omfavner det klassiske julebordet og familiejulebordet, komplett med alt som gjør julen så spesiell – både kalde og varme retter, samt en fristende dessertbuffet.

 Som prikken over i-en sørger live musikk for en atmosfære som garantert vil løfte stemningen på hvert eneste av våre klassiske julebord.
 
Datoene for vårt klassiske julebord er som følger:
Fredag 24. november - Tor Arve Barøy til dans
Lørdag 25. november - Tor Arve Barøy spiller til dans
Fredag 1. desember - Cross Country spiller til dans
Lørdag 2. desember - Cross Country spiller til dans
Fredag 8. desember - Tor Arve og han Andre spiller til dans
Lørdag 9. desember - Tor Arve og han Andre spiller til dans
 
Vi har også satt av en spesiell dag for familiejulebord, der hele familien kan samles og nyte en herlig julebuffet med deilige jule-smaker og fristende desserter. Denne spesielle dagen er søndag 10. desember.
Vår a la carte-meny vil naturligvis gjennomgå en forvandling i takt med at julen nærmer seg. Den vil inkludere de tradisjonelle julerettene som varmer kropp og sjel, og som alle kjenner og elsker.
Vi ser frem til å skape uforglemmelige juleminner sammen med deg på Maritim Fjordhotel
 

Send forespørsel

Husk at dette er kun en forespørsel om booking.
Bookingen er ikke bekreftet før du mottar bekreftelse av oss per e-post.