Alt tekst for bilde (beskrivelse av bilde)
Alt tekst for bilde (beskrivelse av bilde)
Foto topp: test navn etternavn
02.03.2021

Fargerik og sprudlende lunsj

Champagnelunsj og afternoon tea er i vinden som aldri før og man får det servert på veldig mange restauranter og hoteller. Vi tror det er det sosiale rundt dette måltidet som folk tiltrekkes av. Man spiser lenge, opplever nye smaker og dyrker de gode samtalene gjennom måltidet med gode venner.
02.03.2021
Del artikkel:
Vi startet vel med dette allerede i barndommen når vi lekte teselskap med hvit duk på bordet, noen små nusselige kopper og noen bamser som samtalepartnere. Denne sosiale måten å spise på, er en perfekt måte å møte venner over gode samtaler. Lange samtaler over god mat og drikke er en fantastisk måte å få litt påfyll og ny inspirasjon i denne litt krevende tiden.

Her kommer vårt eksempel på lettvint meny man kan lage hjemme:
Små lekre sandwicher med spekeskinke og kremost som du gjerne kan kutte av skorpene så de blir ekstra elegante, disse er også kalt fingersandwich. Klassisk er de fylt med agurk og kremost, vi liker spekeskinke i våre. Nystekte croissanter med hjemmelaget syltetøy eller lemoncurd er en soleklar favoritt. Det er ikke mye som slår nystekt wienerbakst en lørdag formiddag.

img 0624

Noen enkle og raske retter man kan fylle på med er marinert ost, oliven og spekemat. Makroner ser også smashing ut på lunsjbordet, og fås kjøpt i de fleste matbutikker. Pynt gjerne bordet med friske bær, pikekyss eller små konfekter. Scones er klassisk til afternoon tea, de er kjappe å lage og alle kan få det til.

Skal man avansere litt er det alltid godt med sjømat til champagnen. Ferske østers, grillet sjøkreps eller løyerom på bilinis er virkelig å anbefale om man ønsker å ta champagne-lunsjen et skritt videre. Til drikke kan man servere champagne eller annen musserende vin. Fruktte med likør eller en mimosa passer også godt. Ønsker man alkoholfritt har vinmonopolet mye bra sprudlende man kan få kjøpt, eller man kan bare nyte en kopp rykende fersk te til maten. 
 
På Maritim har vi boblelunsj lørdager i oddetallsuker fra kl. 13:00-17:00. Våre kokker har laget en fantastisk boblelunsj meny og vi har gode priser på sprudlevann disse dagene.
 
Design%20uten%20navn
IMG_0722

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om booking, hotellet eller ønsker annen informasjon? Vi er der for deg. Ta kontakt med oss så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.
Alt tekst for bilde (beskrivelse av bilde)
02.03.2021

Kystidyll på sitt beste

Øyperlen Hidra ligger like utenfor Flekkefjord, og er en av de mest idylliske destinasjonene Sørlandet har å by på. En kort fergetur over Hidrasundet tar deg med ut i havgapet der kystheier, fersk sjømat, kulturhistoriske monumenter og vakker natur gir deg en flott og opplevelsesrik tur.
Kystidyll på sitt beste
Alt tekst for bilde (beskrivelse av bilde)
02.03.2021

En sykkeltur utenom det vanlige

En av de mest populære aktivitetene i Flekkefjord er skinnesykling på den gamle Flekkefjordbanen. Hvert år sykler tusenvis den 34km lange ruten og får en naturopplevelse utenom det vanlige. Her kan du nyte den fine utsikten fra sykkelsetet, mens du ruller frem i eget tempo.
En sykkeltur utenom det vanlige
Alt tekst for bilde (beskrivelse av bilde)
02.03.2021

Påskeferie med sjarm

En ferie på Sørlandet kan være spekket med opplevelser og aktiviteter for hele familien, enten du liker en rolig eller aktiv ferie.
Påskeferie med sjarm
/Tilbake til arkiv
Blogg