Totalrenovert i 2019/2020

Hotell i ny drakt

Maritim Fjordhotel er totalrenovert og framstår idag som et moderne spise og overnattingssted.
Maritim Fjordhotel har i 2019/2020 gått gjennom en totalrenovering. Alle våre 46 rom er pusset opp, og vi har også bygget flere nye balkonger. På rommene har vi lagt vekt på design, komfort og behagelige farger. Konferanserom og selskapslokaler har nå moderne og komfortable møbler samt gode fasiliteter. I 1.etg kan vi ønske velkommen til en flott ny lounge og bar samt bistro med mye godt på menyen.

Vi har 46 nyoppussa rom og på våre superior rom og juniorsuite i 5.etg får du flott usikt mot elva og byen.
I samme etasje har vi også rom som vender mot andre siden av byen, også her med fine balkonger. Er du på forretningsreise har vi flere store business rom som har Nespresso maskin og er innredet med skrive-bord. Her kan man trekke seg tilbake med gode fasiliteter om man har behov for å jobbe litt på reisen. 

Ellers har vi vanlige dobbeltrom og enkeltrom av samme gode standard. På enkelte av våre dobbeltrom kan også sengene splittes om ønskelig. Våre senger fra Jensen Continental er himmelske å sove i, på veggene er det rolige og behagelige farger. Vi har jobbet tett sammen med arkitektene i Alma Eik i Kristiansand for å komme frem til rett stil og design på våre hotellrom. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.  

Ønsker du å booke rom hos oss? Bestilling kan gjøres via vår online booking, eller på tlf: 38 32 58 00.
 
Smaaby mat
30.01

Smaaby mat

God mat til en god pris!
Smaaby mat