n%c3%a6rtur20
Foto: Alf Sverre Torgersen
To Top

BOOKING

For more information and booking:

Other Activities and Attractions

Sørlandsbadet
Sørlandsbadet er et aktivt og attraktivt feriesenter i Lyngdal med gode og fine aktiviteter for hele familien. Her finnes et flott badeland med både inne og uteanlegg, samt treningssenter, spa, velvære, cafe, fysioterapi og turløyper. Hele opplevelsessenteret har aktivitet, helse og velvære i fokus og hvor livsgleden for familien dyrkes.  Sørlandsbadet jobber for at regionen skal tilby den beste rekreasjonsopplevelsen og kvalitetstid for familier på Sørlandet og som et av de ledende badeland i Norge.

Go-Cart
Liker du fart og spenning ? Da er gocart banen på Lista det rette element for deg. Mange entusiaster og mangfoldige du-nadstimer ligger bak det flotte motor- sportsanlegget som ble åpnet i 2008. Banen er 750m lang og er hyppig brukt av lokalbefolkningen og tilreisende fra gammel til ung.

Lucky Strike
Nyt en dag sammen med gode venner og familie på Lucky Strike bowling og aktivitetssenter ved stranda på Kvavik rett utenfor Lyngdal sentrum.
Åpningstider Mandag - Torsdag 10.00 - 23.00, Fredag- Lørdag 10.00 - 02.00 og  Søndag 13.00 - 23.00.                                                   

Sykkeltur i det blå
Hva er vel flottere enn å nyte en fin dag fra sykkelsetet, oppleve nye steder i eget tempo og samtidig få god helse-gevinst på kjøpet. Man kan velge seg en langtur langs landeveien eller ta terrengsykling i skog og mark. Turene kan gjennomføres på egenhånd eller med guide.

 
-valderberg-977196

Flekkefjord

Culture - History - Wooden houses - Hollenerbyen etc.
skall41

Hidra

A trip to the charming and beautiful island Hidra! Hidra is Vest-Agder's largest island with approximately 600 inhabitants.
dresinkj%c3%b8ring

Trolley cycling

p4200167

Knaben

green 6 mot sol%c3%a5s jpg

Golf

hollenderbyen

Cultural

stup10

Grønnes

konstali1

Konstali Farm

brufjell-flekkefjord-foto-peder-austrud-visit-sorlandet-9-1424354

Brufjell

storsalen2800pxl

Flekkefjord culture senter - Spira

terjerakke-nordiclife-sirdalsferie-rast-465423

Sirdal